• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

A4 Hydrauliek B.V.

Functie omschrijving

De Technisch commercieel medewerker opereert op het snijvlak van hydrauliek, materiaalkunde en mechanica. Zowel zelfstandig als ook in teamverband werkt hij aan één of meerdere projecten. Verder levert hij of zij een actieve bijdrage aan het onderhoud met bestaande en nieuwe klanten.

De aandachtsgebieden zijn breed en zullen onder andere bestaan uit:

·         Processtructuren uitwerken

·         Procescalculaties voorbereiden/controleren

·         Opzetten van nieuwe technische berekeningen en simulaties voor zowel statische als dynamische belastingen volgens geldende internationale berekeningen.

·         Contact onderhouden met de diverse kennisinstituten;

·         Het onderzoeken van en advies uitbrengen over het oplossen van technische problemen, zowel intern als ook bij onze klanten.

·         Zeer goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift (Pré)

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO/MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde en indien mogelijk met werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring/affiniteit met hydrauliek en het maken van technische sterkteberekeningen. Ervaring met moderne 3D-CAD pakketten is een pré. Verder beschik je over een praktische doelgerichte instelling en werk je graag in teamverband. Steekwoorden als analytisch, creatief, innovatief en kwaliteitsbewust zijn op jou van toepassing. Buitenlandse Europese reizen zijn voor jou ook geen probleem.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een dynamische organisatie waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je krijgt kansen voor groei en ontwikkeling en jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd. De arbeidsvoorwaarden van A4 Hydrauliek B.V. zijn goed te noemen. Indien gewenst krijg je opleidingen en trainingen.

A4 Hydrauliek B.V., gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert ruim 40 jaar hoogwaardige hydraulische cilinders. Deze worden in standaard of klant specifieke uitvoeringen toegepast in maritieme toepassingen, afval- en recyclingtechniek, offshore, transportvoertuigen, grondverzetmachines en algemene machinebouw. Een dynamisch en informeel bedrijf, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Reacties aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.